MF power u prirodi – Park šuma Jelenovac ili dvorana
8. 6. 2016.

Yoga.

Otkloni stres, poboljšaj zdravlje tijela i uma i ispuni se pozitivnom životnom energijom uz treninge yoge

Yoga je jedan od najmoćnijih prirodnih alata za smanjenje stresa. Vježbe yoge ti uravnotežuju tijelo, um, svijest i dušu. Redovitim vježbanjem umanjiti ćeš svakodnevne tjelesne i umne napore i zamijeniti ih za osjećaj unutarnjeg mira i zadovoljstva. Poveži um, tijelo i emocije te uz jedinstvene vježbe disanja otpusti veliku količinu nakupljenog stresa.

Unaprijedi fleksibilnost, snagu i pokretljivost te postigni ravnotežu između uma, tijela i duha

Učinci na tijelo su izuzetno pozitivni jer će ti se aktivirati mišići, uravnotežiti živčani sustav, pospješiti disanje i detoksifikacija organizma. Tonus mišića izgrađuješ na pravilan način jer umjesto da pumpamo mišiće, oni se izdužuju i prate linije naših kostiju, što je jedna od njihovih primarnih funkcija – da ih čuvaju.

Eliminiraj nervozu, nesanicu, glavobolju i višak kilograma

Ukloni bolove u leđima i kralježnici i poboljšaj fleksibilnost i tonus mišića te usavrši koordinaciju disanja i pokreta. Pomoću yoge također se poboljšava koncentracija, postaješ mnogo smireniji i koncentriraniji.

Jedinstvenim vježbama osvještavaš, razgibavaš i osjećaš svaki dio tijela i pokrećeš sve sustave: lokomotorni, respiratorni, krvožilni, živčani, endokrini. Opuštajućim tehnikama osjeti svoju istinsku prirodu i na taj način nauči osluškivati vlastito tijelo i intuiciju.

Kome je namijenjen trening yoge:

Svaki trening je drugačiji, a izvode se vježbe koje su prihvatljive raznim skupinama osoba, kako i setovi vježba te kompleksne vježbe koje se s lakoćom izvode nakon kraćeg vremena treninga.

Trening je namijenjen osobama koje uz samo vježbu, žele i introspekciju, dopustiti vlastitom duhu i pažnji da se povuče unutra, kada se dešava duboki odmor i obnova energije.

Popodnevni termini

Ponedjeljak i srijeda od 18 – 19 h

Cijena:

Mjesečna članarina je 200 kn – neograničen broj dolazaka

Mjesto:

Mountain-fit CENTAR, Kosirnikova ulica 64, kod SRC Jelenovac, Zagreb

Comments are closed.