Team Building i radionice


TEAM BUILDING - PLANINARSKI IZLETI


Suvremene tvrtke shvaćaju da je planinarenje i izlet u prirodu jedan od najboljih načina da se članovi tima bolje povežu, upoznaju, bolje i lakše riješe stresa i napetosti. Stoga za team building izabiru planinarenje pod vodstvom profesionalnih planinskih vodiča s licencom. Planinarski izleti su pomno odabrani u skladu s mogućnostima svakog člana tvrtke. Prije svakog izleta napravi se uvodni razgovor i upitnik s svakim članom da se dobije uvid u psihofizičko stanje. U skladu s tim odabire se destinacija, duljina i težina trajanja planinarske rute ili izleta. zleti mogu biti jednodnevni, dvodnevni ili višednevni.
Vi izaberite a mi ćemo se za sve pobrinuti
Pogledaj više

PLANINARSKE RADIONICE ZA TVRTKE


Svaki odgovorni poduzetnik želi da njegov radni team dobro surađuje, imaju međusobno razumijevanje, laku i dinačnu kominikaciju, kroz motivirani rad stvaraju nove veće vrijednosti. Našim poticajnim radionicama u prirodi kroz planinarske izlete sve sudionike tvrtke aktivno potičemo i pomažemo osvješatavanju značaja međusobnog uvažavanja i razumijevanja radi ostvarivanja zajedničkog cilja, progresije i rasta. Radionice vodi iskusni Psihoterapeut školovan u Školi Kibernetike Psihoterapije koja radi pri Medicinskom fakultetu u Zagrebu.
Planinarski izleti su organizirani i vođeni od strane liceciranih i profesionalnih planinskih vodiča.

PLANINARSKE RADIONICE


Poznato je da boravak u prirodi opušta i da puni naše baterije. Ako se pri tome još i krećemo kroz predivnu prirodu u našem tijelu pokreće se niz procesa, pojačava naš imunitet, mišići dobivaju ljepši tonus, luče se hormoni zadovoljstva i optimizma kao i niz drugih pozitvnih efekata. Dolazi do određene trancedencije, pokreću se unutarnji duhovni i psihički procesi. Naše duh i tijelo želi biti u svom samom centru. Tada se pokreću potencijali za koje nismo ni bili svjesni. Pomoću ciljanih radionica kroz igru i međusobnu interakciju potičemo sudionike da oslobode svoje potencijale i kreativnost. Radionice vodi iskusni Psihoterapeut školovan u Školi Kibernetike Psihoterapije koja radi pri Medicinskom fakultetu u Zagrebu.
Planinarski izleti su organizirani i vođeni od strane liceciranih i profesionalnih planinskih vodiča.
Pogledaj više